Kategorier: Running

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

3 Kommentarer

dina · 25. juli 2011 kl. 19:16

beautiful indeed!

Jan · 25. juli 2011 kl. 19:19

Ok – -Karl Ove overhalede dig og kom først hjem?? 😉

Sofie Heilmann · 25. juli 2011 kl. 20:39

Haha! Hvor er du hylende morsom, far!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *