20110726-095932.jpg

Dansk
Jeg har haft denne bog og brugt den en hel del under min rejse i sydøst Asien. Men en af mine fortrydelser jeg havde da jeg kom hjem var at jeg ikke havde tid nok til at udforske nordthailand (og laos, og cambodja, og Vietnam og og og). Nu håber jeg at jeg kan spare penge nok til at kunne udforske nord Thailand denne vinter. Men jeg kan ikke rigtig planlægge noget før jeg ved om jeg er blevet optaget og hvis jeg er, så skal jeg osse finde ud af hvornår jule-/vinterferien er og hvor lang den er.

Men jeg siger jer! Det ser så spændende ud! Ikke bare er Chiangmai en spændende by, men osse alle de andre byer/landsbyer i nærheden ligger der store muligheder i. Såsom trekkingen hvor jeg kan møde hill tribes, hvilket nok kaldes for bjerg stammer på dansk (vidt gæt). Det siges at de er de fattigste etniske stammer i Thailand og desværre producerer de opium, osse til eget forbrug. Men hvilken oplevelse ville det være at se en helt anderledes befolkningsgruppe.

English
I have had this book and used it a lot during my travel in southeast asia. But one of the regrets I had when returning home was that I didn’t had time to explore northern Thailand (and Laos and Cambodia and Vietnam and and and).
Now I hope that I can save up money to explore northern Thailand this winter. But I can’t really plan anything until I know if I got admitted and if so, I need to find out soon when the Christmas/winter holiday is and how long.

But I tell you. It looks so exciting. Not only is Chiangmai an amazing city but the cities nearby got huge opportunities. Like trekking where I can meet hill tribes. It’s said that they are the poorest people in Thailand and unfortunately they are producing and consuming opium. But what an experience it would be to see a different population?!

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *