Dansk
Jeg siger det bare… Hvis du er i rigtig dårlig humør, glo en hjernedød film.. Det hjælper virkelig! Jeg var osse meget overrasket. Og spis chips og pizza og drik cola! Total humør booster. Jeg gloede Clueless og Mean Girls.. Topscore på hjernedødheds faktoren!
Nå, men jeg er ved at forberede mig til terminsprøven i matematik. Og de 11 km jeg skal cykle ud til en veninde. Hun babysitter hendes forældres hund. Jeg glæder mig til at se hvad det er for en væsen…
Den totale antal km jeg kommer til at cykle imorgen ligger på omkring 23 km.. Så jeg regner med at jeg har dækket tempo træningen, som jeg skulle imorgen ifølge programmet.

English
Okay, I tell you this people.. If you are in a shitty mood, watch a braindead.. It really helps.. I was surprised too. And eat chips and pizza and drink coke! Really mood booster! I watched Clueless and Mean Girls.. Topscore på braindeadness..
Anyway.. I’m getting prepared for math test tomorrow.. And the 11 km (6.8 miles) to a friend of mine.. She is babysitting her parent’s dog, so it’s gonna be funny to see what kind a creature it is..
In total the approximated number of miles I’m gonna ride on my bike tomorrow is in total 23 km (14,3 miles).. So I kinda think it covers the tempo training I was supposed to do tomorrow..


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *