Jeg klarede terminsprøven, jeg klarede alle 11 km ud til min veninde, jeg klarede en besværlig forvokset hvalp, jeg klarede at cykle hjem i regnen.

Men jeg kan ikke klare tanken om at der stadig er 2 dage til jeg får vished om jeg er optaget eller ej! ØV!

English
I made it through the test today, I made it through 11km (which is 6,8 miles?) on bike to a friend of mine. I made it through to be in same house with a damn overgrown puppy, I made it through on bike while it was raining on way home.

But I can’t handle the thought of that there’s another 2 days till I will get certainty whether I got admitted or not. Dammit!!

Kategorier: Education

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *