20110730-010050.jpg

Skrevet på vindue: Damer?!

Forklar mig lige formålet med at skrive damer på vinduet I toget. Hvis nogen af jer kan komme på en god forklaring kommer det på bloggen.

English:
Written on window: ladies?!

So anyone explain me the point of writing ladies on window in train. If any of you can come up with a good explanation I will post it on my blog.


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Sarina · 30. juli 2011 kl. 12:58

Jeg kan se, der står “Damer?!” – så jeg går udfra det er en fyr, der har fået nok af damer.. Ligesom når vi siger “mænd?!”, ala.. fuck hvor er de trælse!…

Måske den her fyr er blevet droppet af en ældre kæreste, og sidder og pisker en stemning op med hans kære ven, og derfor ville han gerne sende et budskab ud til verdenen, ved at skrive “damer?!” på vinduet, fordi alle kigger jo ud af vinduet i et tog?

Måske?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *