Har ikke nævnt noget om “optagelsen” på ITU, eftersom jeg er på standby og ved først d. 12 august om jeg er blevet optaget iår. Hvis ikke, så har jeg fået tilsagn om optagelse til næste år, hvilket betyder, at jeg med garanti kommer ind til næste år.. Så indtil videre føles det bare som om at det er blevet udsat i 12 dage endnu.. Så derfor har jeg ikke været så ivrig efter at dele det. Men det var gode nyheder trods alt.

English
I didn’t mention anything about ITU yet, because I’m on standby and will know if I got admitted this autumn on august 12th. If not, then I’m promised admission next year, which means that I’m guaranteed a seat next year. So until then it just feels like it got postponed another 12 days. So this is why I haven’t been eager to share this. But it was good news although.

Kategorier: Education

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *