Inspireret af bloggen Color Me Katie har jeg besluttet mig for, at hvis jeg bliver optaget på ITU, vil jeg gøre noget sjovt i min lejlighed med farver. Jeg har tænkt på at kaste små balloner med maling i med stærke farver på det ene væg i stuen. Jeg tror det kunne se ret fedt ud!

Der ville godt nok være noget arbejde før det, såsom at dække hele min stue i plastik, så det splattende maling ikke rammer andet end væggen.

Det må jeg lige tænke over.. Hvertfald skal jeg først lige have besked om jeg kan starte her til efteråret eller om jeg skal vente i et år.
English:
Inspired from the blog Color Me Katie I decided that if I’m getting admitted to ITU this fall, I’m gonna do something fun here in my flat with colours. I thought of throwing small balloons with strong coloured painting on one of my walls in the livingroom.. I think it would look pretty cool!

It would be some work before that, like covering my livingroom in plastic, so the splattering colours won’t hit other than the wall.

I gotta think that through.. But first I need to wait for the letter that will tell me if I get admitted this year or that I have to wait another year to start.

Kategorier: homely stuff

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

dina · 12. august 2011 kl. 07:40

ah yes, i loved the blog! she is really creative and i can see that shes upbeat, positive, and easygoing! just love reading her blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *