Kategorier: Thought streams

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Katrine Heilmann · 12. august 2011 kl. 12:07

Har du ikke fået fjernet den flue endnu..

Sofie Heilmann · 16. august 2011 kl. 02:16

Han er blevet begravet i støvsugeren nu.. Der kom en masse af Ib’s venner til begravelsen, Børge sagde at jeg skulle hilse.. Men vores uforskammede gæster valgte at smække børge og co en, så nu er de osse begravet.. Livet er trist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *