20110816-021717.jpg

Mit interesse for fotografi er vokset en del siden jeg begyndte at billedblogge osse. Så nu glæder jeg mig til at følge fotografi fag på Gallaudet..

Ups glemte jeg at fortælle jer det?! Jeg flyver tilbage til gally gally gally om 9 dage, 9 timer og 57 minutter.
Jeg blev ikke optaget på ITU her til efteråret men får tilsagn om optagelse til næste år. Så diskuterede med de gamle om hvad der så skal blive af mig i et år. Vi besluttede at starte med et semester på Gallaudet. Og købte flybilletten straks.

Når det kommer til stykket har jeg savnet Gallaudet og min veninde Dina har alle mine ting og er klar til at modtage mig. Glæder mig rigtig meget til Gally gally gally.

English:
My interest for photography has really increased since I started photo blogging. So now I’m really looking forward for taking classes at Gallaudet…

Oh forgot to tell ya that!? I’m flying back to gally gally gally in 9 days, 9 hours and 59 mins!
I didn’t got admitted to Danish university this fall, but will for sure get admitted next fall. So discussed with my parents what to do now then.
We decided to fly me to Gallaudet! And booked the ticket immediately!

I missed Gallaudet and my great friend, Dina has all my stuff and is ready to have me back. So looking forward to gally gally gally!!

Kategorier: Photography

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

dina · 16. august 2011 kl. 01:30

it will be so fun taking classes together!! now only if you signed up for art 460…. 😉

Sarina · 16. august 2011 kl. 11:21

I’m gonna miss you!

I hope you’ll have a great year in Gally, and that Dina is going to be a great room-mate too 😛
Don’t forget to write me sometimes.. aight? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *