På den ene eller anden måde formår jeg altid at glemme det hver gang. Men idag blev jeg påmindet om hvor fantastisk min tandlæge er!

Jeg har haft tandlægeskræk siden jeg var lille, udfaldet af en traumatisk oplevelse. Så hver gang det er tid til at tjekke tænderne hos tandlægen, bliver jeg rædselslagen. Men det har osse ført til at jeg har passet lidt ekstra godt på tænderne og har ikke haft et møde med boremaskinen siden den traumatiske oplevelse.

Denne fantastiske tandlæge er så sød! Snakker lidt før jeg skal sætte mig på den stol jeg hader mest i verdenen. Mens hun kigger tænderne gennem, er hun så forsigtig og mild.

Idag fik hun 100 points af mig. 50 for at sige at jeg simpelthen har flotte tænder og 50 for at sige at min ny udgroede visdomtand er perfekt og at hun ikke ville gøre noget ved det!
Tommelfingeren op!

Det er værd at tage hjem til Næstved for at blive undersøgt af hende selvom jeg bor i København. Og så er det heller ikke så dårligt at man bagefter kan tage hjem til mor og far og få noget god mad!

English:
I somehow manage to forget it everytime. But today I was reminded of how great my dentist is!

I have had the fear for dentists since I was a little girl. Was through a traumatic experience that made me fear dentist everytime it’s time for checkup. And also since that I took extra care of my teeth so there wouldn’t be any caries that would involve a drill. And I haven’t met the drill since that.

But this wonderful dentist is so nice. Chatting a bit before I sit on the terrible chair. While she looks my teeth through she is very gentle.
And today she got 100points! 50 for saying that my teeth looks great and 50 for saying that my new wisdomtooth looks great and she won’t do anything to it.
Thumbs up!

It’s worth to take an hour train to my hometown, Naestved to go to this dentist. And it’s definitely not bad that I can visit my parents to get good food for dinner!

Kategorier: Love

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *