Jeg ved ikke hvorfor, men det er nærmest blevet et sport for mig. Da jeg startede med at følge statistikkerne for denne blog ud, fandt jeg det meget interessant at se hvornår folk klikker ind til denne blog og hvor de kom fra… Som tiden gik, blev jeg mere grådig. Jeg ville have flere læsere! Det er ikke fordi jeg vildt gerne vil have, at folk læser om mine tanker (eller om sygdomme for den sags skyld), men bare fordi jeg kan lide numre. Store numre.. Og indtil videre er rekorden for besøgende pr dag oppe på… Veeeent.. lad lige trommerne begynde…… 162 besøgende. Det er jo ret mange for sådan en blog som denne her.. Det er jo ikke sådan at jeg gør et eller andet fantastisk med denne blog..
Nåmen, jeg tog den næste skridt, som min indre jantelov nu tillod mig (ignorerede den nu nok mere). Jeg installerede noget interessant som en forbindelse til twitter, så det kunne sende et tweet for hver ny blogindlæg jeg skrev. Det førte til lidt flere besøgende.. Igen ignorerede jeg min indre jantelov og gik et skridt videre og installerede en lignende dims (jeg går altså ikke igang med at fortælle jer om det her teknologiske fis.. For det er jo kun mig der synes det bare er lidt sjovt) til at forbinde facebook med bloggen..

Efter at have gjort disse ting, gik det op for mig at jeg har gjort det lidt lettere for læserne.. Engang skulle de jo ind på denneher blog ved at indtaste adresse, eller finde en anden blog der henviste til min blog. Men nu er jeg jo ude i noget, hvor jeg selv fortæller (eller teknikken gør) folk når jeg har opdatereret bloggen via de sociale medier. Jeg ved så ikke lige om det er godt eller mindre godt. Men en ting ved jeg, hvis jeg vil se tallet vokse, så er dette vejen ooooog… Jeg er nødt til at skrive mindst en gang om dagen, for hvis jeg ikke skriver noget, afslører min facebook og twitter mig jo nærmest.. Så det har nærmest givet mig en kløe.. For at opdatere mere her på bloggen… Så håber dette tiltag er en fordel for både dig og mig.

Til sidst vil jeg sige: Fuck janteloven!!


English:

I don’t know why, but it almost became like a sport for me. When I started to follow the stats of this blog, I found it very interesting to see when people click into this blog, and where they are from.. As time went I became more greedy.. I wanted more readers. Not because I want people to read my thoughts (or illnesses), but just because I like numbers.. Big numbers.. And so far the record of visitors in one day was last tuesday where the number was on.. Hoooold.. Let the drums begin first….. 162 visitors.. It’s pretty many for a this kind of blog. It’s not like I’m doing anything fabulous with this blog..

So I went to the next level that my inner “jantelov*” allowed me to. I installed something interesting as connect to twitter thingy, so it would automatically tweet for me when I made a new post… Lead to few more visitors.. Again I ignored my inner “jantelov” (explanation of jantelov is available in the buttom of the blog) and went another level up.. Installed something (honesty.. I’m not going into the technically specifications here, as well I assume it’s only me who think that kind is funny!) that connects blog with facebook so now when I post a new blog, it will post in facebook too, with a link!

But in same time, it learned me, by looking on the stats.. Once people had to check my website to see if there is any updates, but now I’m telling people that there are a new update on my blog through the social media. This means that people are waiting for a new wall post on their facebook or a new tweet telling that I updated my blog. I don’t know if it’s good or not so good.. But one thing I know, is that if I want that number to grow,  I sorta have to update my blog at least everyday! If I don’t, I can see it on the stats.. And it gives me an itch! To blog more.. So I hope this will be benefical for both you and me.

At last: Fuck jantelov..

*Jantelov (Jante law) is something a mean scandinavian invented to make sure that nobody thinks they are better than other. Very opposite from the american ideology.. Wanna read more about it? check this link out: HERE

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *