Jeg burde være vant til det nu. De sidste 2 år af mit liv, har jeg kun været i Danmark i 8 måneder ialt. Men stadig sidder jeg her med den underlige følelse. Der er kun 4 dage tilbage, og jeg er ærligt talt meget spændt på hvad der skal ske de næste 5 måneder. Det Gally liv jeg kendte alt til er der ikke længere. Jeg er uden kæreste og det føles fantastisk. Men det betyder osse at jeg skal møde en ny realitet på Gallaudet. Jeg skal opleve Gallaudet på ny. Jeg har arbejde at tage mig af, skole – mest kreative kurser – at følge. Jeg vil møde gamle, men savnede ansigter. Jeg skal møde nye folk.
Jeg skal sige farvel til mine venner og familie efter kun 3 måneder. Jeg skal acceptere den virkelighed der betyder at jeg ikke er der når min søster føder min lille niece eller nevø.

Jeg er bange, men på samme tid er jeg vildt spændt. Selvom jeg har studeret på Gally i 2 semestre, føles det som om at jeg vender tilbage som en newbie.
Jeg er klar til det.

 

English:
I should have been used to it by now. The last 2 years of my life, I only have been in Denmark for 8 months in total. But yet again, I’m sitting here with the weird feeling. There’s only 4 days left, and I’m honesty thrilled for what is gonna happen for the next 5 months. The Gally life I knew about isn’t there anymore. I’m not with boyfriend anymore, and it feels great.
When I’m going to Gallaudet, I know I will be going to different times. I will have jobs to take care of, school – mostly creative classes – to take care of. I will meet old, but missed faces. I’m gonna meet new faces.
I’m saying bye to friends and family in Denmark after only 3 months. I’m facing the reality that I’m not gonna be there when my sister gives birth to my little niece or nephew.

I’m scared, but so thrilled in same time. Even though I have been at Gally for 2 semesters so far, it feels like I’m returning to Gallaudet as a newbie.
I’m ready for it.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

3 Kommentarer

dina · 21. august 2011 kl. 21:22

you should not be scared- people here are so looking forward to seeing you again! you have made a difference in some people’s lives 🙂

Sofie Heilmann · 21. august 2011 kl. 21:42

Yes, true.. But I won’t be able to face it until thursday, so it’s still quite unknown for me yet. 😉 But I’m looking forward to it.

Katrine Heilmann · 23. august 2011 kl. 07:19

Den nye Heilmann er her også når du kommer tilbage og er stadig helt lille og ny – så det er ikke meget du går glip af 🙂 Og jeg skal sørger for at far eller Jens sender dig en billedrapportage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *