Det har været mange år, hvor jeg ikke har følt den tætte forbindelse mellem mig og min familie, selvfølgelig med undtagelse af den tætteste del af familien. Men jeg er virkelig nødt til at sige, at da mine forældre skulle vælge en gudmor til mig, gjorde de et meget fornuftigt valg.

Hun er en af de varmeste personer, jeg kender og jeg var så glad for at indse at hun er en perfekt selskab til middag. Idag tog vi ud og spiste middag for første gang, hvor det bare var mig og hende. Og hvilken hyggeligt middag! We startede med at snakke fra 18 og stoppede ikke før kl 22.30. Det var en af de bedste samtaler jeg nogensinde har haft.

Der er slet ingen tvivl om at jeg skal se hende mere ofte når jeg endnu engang vender tilbage til Danmark.Det er virkelig rart at have et andet familiemedlem, som jeg kan dele alt med.


English:

It has been many years, where I didn’t felt the close connection between me and my family, except for the closest part of my family. But I have to say, that when my parents choose the godmother for me, they did a wise choice!

She is one of the wamest people I know, and I was so happy to realize that she is excellent as company for dinner! Today we went out to eat dinner for first time ever, where it just was me and her. And what an enjoyable dinner! We started to talk from 6pm, and didn’t stop until 10.30pm. It was one of my greatest conversations I ever had.

No doubt that I’m gonna see her much more often when I return to Denmark! It’s really nice to know that I have another family member I can share everything with.

Kategorier: Love

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *