A short one

Beklager virkelig at jeg ikke har fået skrevet her eller svaret eventuelle mails. Jeg har bare fart på det meste af dagen og når jeg endelig er hjemme er jeg for træt. Satser på at komme stærkt igen. Snart. Håber jeg.
Men har det godt.

English:
Sorry for the lack og blog posting and replying mails. I’m just so busy (famous gally word!) the most of the day and when I’m finally at home I’m just so tired. I will do it better soon. I hope.
But I’m doing good.

Udgivet af

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

En mening om “A short one”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *