Man bliver ikke særlig glad af at komme afsted på arbejde kl lort i 8 for så at finde ud af at man er nødt til at gå hjem igen af årsager jeg ikke tror jeg kan nævne her på bloggen (nein, det har intet med mig at gøre!).

Nå men nu hvor jeg er vågen og der stadig er 2 timer til jeg kan komme på arbejde igen, tænkte jeg at jeg vel ligeså godt kunne skrive lidt her på bloggen. Den har jo været lidt forsømt på det seneste.

Men alt i alt er jeg meget glad for at være tilbage og jeg synes det er nogle meget spændende hold jeg følger (fotografi, billede redigering, kreativ skrivning og deaf culture). Det er underligt at man faktisk for en gangs skyld er spændt på at følge dem alle og at man af hjertens lyst sidder og læser lekter – bare fordi det er møghamrende spændende!

Mit nye arbejde som Extras editor er osse vildt fedt! Jeg kan naturligvis ærgre mig lidt over at jeg sådan set ikke skal skrive noget, men til gengæld får jeg lært hvordan det er at være redaktør for en sektion af skolebladet og skal være tovholder for alle dem der giver bidrag til Ekstras sektionen. Næste uge får jeg vildt travlt, da der er tale om deadlines allerede. Men jeg tager det nu stille og roligt, for jeg har det meste på plads.. Ja allerede efter 4 dages arbejde.

Mit nye værelse off campus har været ret rodet, da der stadig var ting som andre havde efterladt hos Dina over sommeren. De var ret længe om at hente deres ting. Men nu er det begyndt at ligne noget. Jeg havde alle min ting i kufferten i 1 hel uge, og var ved at gå spat af det! Er I klar over hvor besværligt det faktisk er at finde bluser og den slags i en kuffert?! Ligenu sover jeg på gulvet, men iaften forhåbentligt får jeg Dinas sovesofa ind i mit værelse.. Så det bliver bedre og bedre for dag til dag. Og det bedste er at jeg har været ude og købe nogle få praktiske ting som man ikke kan leve uden, som bøjler og en billig kommode..

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, er den ikke fiiin?

 

English:
It’s really not a thing that makes you happy when you have to get up and go to work before 8am and then learn that you have to leave again of reasons I can’t tell here in blog (and no, it has nothing to do with me)

Now that I’m wide awaken and not going to work within 2 hours I can as well update this blog, which might have seem forgotten.

In total I’m very happy to be back, and I think I choose the right courses for me this semester. They all seem so exciting (the courses I’m taking is Digital Photography, Digital Imaging, Deaf culture and Creative writing). For once I’m all excited when I get up in morning to go to class, and when I’m doing my homework.

My new job as Extras Editor (got 2 jobs this semester) is awesome too! Of course I’m a little bit down about not being assigned to write something myself, but have to assign other students to do it. But it’s all right, because I learn how to assign other students, how to coordinate for the Extras section of the Buff and Blue. Next week is gonna be busy at job as well there’s deadlines already. Both for the issue and for the website. But I take it easy, cos I know I will make it in time.

My new room off campus is great, but have been quite messy. Some students used my room as storage for summer and were slow about getting their stuff. But now it’s almost ready. I had all my stuff in my suitcase, and I tell you that it was really stressing. So yesterday I went out to shop hangers and a drawer so I could organize my stuff better.. It feels much better now. So far I slept on the floor, but hopefully tonight I will have Dinas sofa bed in my room, so I can sleep on a bed for the rest of the semester. I’m pretty sure it will be a cosy room soon!
(the picture above is my new drawer. Bought it cheap and was funny to fix…)

Now the obligatory post is written, and I will write about random stuff next time.

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *