Kategorier: Love

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

3 Kommentarer

Far · 5. september 2011 kl. 19:43

A Friend in Washington i stedet for A Friend in London (dansk melodigrandprixvinder 2011)

Bianca · 6. september 2011 kl. 09:42

Nuttet!

Helle · 6. september 2011 kl. 17:10

Ham hilste vi også på da vi var i washington for et par uger siden. Hils ham fra os 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *