Kategorier: When...

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Bianca · 3. oktober 2011 kl. 13:30

Og det er 20 grader !!!! Her i DK lige nu. 😀

Sarina · 3. oktober 2011 kl. 18:11

HA! Det er varmere i DK! Fryd! Alle de gange du har drillet mig med at DC var varmere end DK.. Oh yeah, karma is a bitch 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *