Det må så være at være revisor… Det er SÅ kedeligt at jeg slet ikke kan forstå hvorfor der overhoved er nogen homo sapiens i denne verden der får sig en grad eller flere i REVISION?!

Jeg havde engang et arbejde som assistent i en lille firma med højest 10 ansatte. Det var sjovt i 3 måneder. Og derefter gik jeg kold i det der shit og blev fyret. Og mor og far troede at dette ville være fremtidsjobbet for mig? Aldrig. Aldrig i livet!

Næste semester går jeg en meget lang bue udenom disse revisions kurser! Og klokken-er-lidt-for-tidligt-til-at-man-kan-komme-ud-af-sengen-uden-at-noget-går-galt hold (aka 8 om morgenen). Jeg skød virkelig migselv i foden da jeg mente at jeg sagtens kunne klare at stå op så tidligt uden at klage. Jeg hader hader migselv når jeg vågner kl lort (7.30 Og nej jeg går ikke i bad så tidligt om morgenen. Dér er søvnen langt vigtigere end at dufte lidt godt)

Nå det var det jeg havde at brokke om for idag.

Ps. Det er blevet ret lettere at skrive på engelsk nu… Må vist holde mig selv i øret for at få skrevet lidt dansk indimellem.

English
That had be Accountant… It’s SO boring that I don’t even understand why there is any homo sapiens in this world getting a degree in ACCOUNTING?!

I worked once as accountant at a small company. It was fun in the first 3 months.. Then I went cold in this shit and got fired. And mom and dad thought this would be the job for me?! No way! No fucking way…

Next semester I’m gonna avoid accounting classes big time. And 8am classes too.. I shot myself in my foot when I took this class.. I hate hate hate myself when I wake up 7.30am! Yes I’m this disgusting that I don’t shower for this morning class. Got time to do that later. Sleep comes first, Period.

Alright, enough complaining for today. OR not…

Kategorier: I don't want!

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *