Nogensinde hørt om sådan en???
En veninde fortalte mig om ordets betydning, hvilket jeg synes var meget vammelt. Tænk at der er et navn for sådan noget. Og nej jeg fortæller ikke dens betydning. Istedet vil jeg give et alternativ og mere bogstavlig betydning af ordet:

English
Ever heard of it?
A friend of mine told me the meaning of this word a while ago and crap that’s disgusting! Can’t believe that there actually is a name for something disgusting like that! And no! I’m not gonna tell you the meaning of that word!
Instead I would like to show you an alternative and a more literally meaning of the word:

20111031-162917.jpg
CAMELTOE!!!!!!!

Here’s the link for the actual meaning: Real meaning of cameltoe


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

André J · 1. november 2011 kl. 12:48

Har du først lige hørt om det??? Sig mig hvad er det for en verden du lever i?

Sofie Heilmann · 1. november 2011 kl. 13:02

Haha Nej nej, jeg har hørt om det før… Måske ikke så længe siden jeg lærte ordet, men blev påmindet om ordet da jeg så den der Cameltoe tatovering. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *