My photo work so far

Tænkte lige jeg ville dele de billeder jeg har taget indtil videre for mit foto hold. Jeg synes selvfølgelig de ku være meget bedre, men fik altså en god midterm karakter for dem, så helt dårlige kan de vel ikke være?

English
Just thought I would share some of the photos I have taken so far for my photo course. Of course I do think they could be a lot better, but got a good grade for them, so they can’t be that bad?

Click on the photos to see them in bigger format.

Den sidste billede (selv portrættet) er inspireret af filmen “The Red Balloon”

The last photo (the self-portrait) is inspired from the movie “The Red Balloon” Such a cute movie!

 

Udgivet af

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

5 meninger om “My photo work so far”

  1. Doh, altså selvfølgelig er det redigeret, men nogen gange kommer jeg til at tage billeder, hvor kameraet ikke rigtig “fanger” det, og så bliver det lidt gennemsigtigt, derfor jeg tænkte om det måske var tilfældigt – men det må være redigeret!

  2. Nej det billede er slet ikke redigeret. Det er taget med en spejlreflekskamera hvor lukkertiden virkelig var langsom for at fange så meget lys som muligt. Tebow og frankie bevægede sig mens jeg tog det billede og derfor ser det sådan ud. 🙂

  3. Det er simpelthen så sejt! Sådan et kamera vil jeg også have!!! Man kunne jo lave mange fede billeder, hvis det bliver ligesom det der med F og T.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *