Så er det den første november idag, og det betyder at de kære mænd som er med i denne bevægelse vil barbere al deres skæg af og gro en hammer fed moustache. Jeg glæder glæder mig til at se en masse moustache billeder på Facebook og Twitter…
Havde håbet på at kunne følge udviklingen af en moustache på nært hold, men gutten nægtede altså at gro sådan en fætter, så jeg må nøjes med billeder af andre gutters moustache! (Tror altså at jeg lige vil give det et sidste forsøg med at overtale ham til at gro en! Ville jo være sjov!)

Forresten, Far – hopper du ikke med i denne bevægelse? Vil gerne poste udviklingen af din moustache her på bloggen. 😉

English
Finally we reached november first, and this means that the dear men in the world who is participating in this movement will shave all their beard off and grow a damn cool moustache. I’m really really looking forward to see a lot of moustache pictures on Facebook and Twitter.
I hoped that I could follow the progress of the growth of a moustache close, but the guy didn’t wanted to grow one, so I have to settle with pictures of other guys’ moustache. (I think I will do a last attempt to convince him to grow one! Would be hilarious!)

Oh by the way, Dad – Aren’t you joining this movement? I’d love to post the progress of growing your moustache in this blog! 😉

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Jan · 1. november 2011 kl. 22:55

….nææææ, det tror jeg ikke. – nay – I dont Think so.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *