Great news

Undskyld at jeg ikke har skrevet i nogen tid nu. Motivationen har bare ikke været der. Jeg kalder det skriveblokering.

Men nu har jeg noget fantastisk at skrive om:
Først fik jeg den fantastiske nyhed at jeg skulle være moster. Dernæst blev den mest smukke pige jeg nogensinde har set født og fik navnet Freja.
Nu har jeg fået den ære at blive hendes gudmor og skal bære hende når hun skal døbes.
Er helt oppe og køre over det. Jeg blev så så glad da jeg fik den mail fra min søster om jeg ville være frejas gudmor..

Juhuuu!!

My fellow English readers – check this blog later – will write in English too. 🙂
But all in all it’s about me being godmother for my awesome niece!

Udgivet af

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

En mening om “Great news”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *