(For English – please scroll down)

Nu skal jeg altså ud af den der skriveblokering, for bloggen har altså naget mig i baghovedet hver eneste dag! For at komme tilbage til vanen med blogging HVER DAG, skriver jeg 1 indlæg (mindst) om dagen om hvad jeg nu kan finde på at skrive, osse selvom det bare er det rene volapyk! Formålet er at komme ind i vanen med blogging igen!

Vil lige præsentere jer for min nye elskede:

 

Og den er istand til at tage sådanne billeder:

 

Am I in låve??? Si Si!!

 

In English: Now I have to get out of this writing blockade, because I have actually been missing blogging daily! So I agreed with myself that I’m going to force myself to sit down every single day and blog about something, even if it’s just bullshit. The goal is to get back to blogging!

The pics above are my new hottie, Canon EOS 600D (also known as Rebel T3i) and the next two pictures are taken with this awesome camera!

Happy blogging!

Kategorier: Photography

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Sarina Løffler Michelsen on Facebook · 5. april 2012 kl. 23:36

That’s odd.. I’ve just made a comment and now it’s gone? Anyway I typed this; I’ll look forward for that! (I’ve said it already but that is a fucking awesome camera!)

Kristine Seiler · 8. april 2012 kl. 23:05

Go’e billeder! Snupper du ikk lige den der egern med hjem til mig?? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *