(For english, use the translator on the right bar.. I’m too lazy to translate it myself……. But but please beware that the translater isn’t perfect, and there are risks for misunderstandings which I will not take responsibility for since it’s google that generate the translation)

Jeg var så genial at miste min kæreste ejendel, nemlig min dejlige iPhone i søndags på vej tilbage fra Union station hvor jeg spiste frokost. Læg venligst mærke til at det var en søndag og ergo, jeg var ikke fuld! Var bare meget distræt. Det var søndag trods alt, ikk?

Nå men et liv uden min kæreste iPhone er ikke til at holde ud. Så jeg gjorde ALT for at finde min kæreste iPhone… Jeg kontaktede the Department of Public Safety (DPS), Transportation Department (mente jeg havde glemt den i shuttle bussen) Union station (i tilfældet at jeg skulle have forsøgt at proppe min elskede i min taske, men ramte ved siden af). Jeg besøgte DPS i alt 3 gange på 2 dage for at høre ad om der skulle være et venligt sjæl der ville aflevere den til DPS.. Det var forgæves alle 3 gange, og jeg var så knust.

Da min iPhone forsvandt var der kun 5% batteri liv tilbage og jeg vidste at “Find my iPhone” ikke ville være i stand til at lokalisere min elskede, så hvis vedkommende ikke afleverede den hos DPS, håbede jeg at vedkommende ville oplade den så den kunne få forbindelse til nettet og dermed osse meddele mig om hvor i verden den var.

Imorges! Fik en mail fra iCloud om at min iPhone var fundet (fordi nogen var så venlige at oplade min iPhone så den kunne komme på nettet og i kontakt med mig.. Det var tydeligt at den ville hjem til mig!). Skrev en masse beskeder til den via “Find my iPhone” uden at høre noget. Besøgte DPS igen og fortalte dem at iPhonen var fundet, men vedkommende havde ikke forsøgt at kontakte mig eller noget. Så det ledte til at jeg måtte udfylde en anmeldelse og printe beviset ud om at min elskede var på West dorm (hvor jeg sjovt nok opholder mig for det meste) Men siden DPS har meget meget travlt, kunne de ikke gøre noget før senere, så måtte værge mig med tålmodighed (HA!)

Da min kære veninde, Emma, skrev til mig (på FB.. Min laptop var blevet til min mobil, og gik bogstavligt rundt på campus med macbook i armen og skrev frem og tilbage med hende) at hun var tilbage i sit værelse, besluttede jeg mig for at tage sagen i eget hånd og lade Emma være min hørelse. Emma var frisk på at lege “hide and seek” så da jeg ankom til hendes værelse (hvor jeg nærmest bor nu da min madras er flyttet hertil… En anden historie til en anden god gang). Jeg besluttede mig lige for at give vedkommende der osse opholdt sig på West Dorm, hvor Emmas værelse er og bede vedkommende om at komme til værelset med min kære elskede.

2 minutter  og en halv nøgen Emma senere (hun havde det altså varmt……), ringede nogen på døren.. Emma fik meget travlt med at komme i tøjet (hun lånte så lige min blazer der skjulte det værste) og jeg åbnede døren. Og hvem var det!? En gut med MIN ELSKEDE iPhone i sin hånd og spurgte om det var min! JA!!!! Sejrs dans og ros til mig selv for ikke at give op så let!

Det var så historien om Sophia (min iPhone der fandt sin vej hjem)
TIP: Mister du din iPhone er iCloud.com guld værd. For har du iOS 5 er “Find my iPhone” osse automatisk installeret og derfor hvis du mister den kan du finde den igen. Men det anbefales at du har din iPhone fuldt opladet når du forlader dit hjem, for hvis iPhonen dør kan du ikke tracke den.

Desuden er den praktisk hvis du misplacerer din iPhone og bare slet ikke kan huske at du lagde den i køleskabet, kan du via “Find my iPhone” gøre sådan at den afgiver en skrækkelig høj lyd fra sig. Er du døv, må du alliere med en hørende for at finde den.

Kategorier: Technology

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

9 Kommentarer

Isabel · 10. april 2012 kl. 18:34

DEJLIGT at den blev fundet og kom godt hjem til dig!!!!

Bianca Majgaard on Facebook · 10. april 2012 kl. 18:37

Denne gang var du heldig! 😉 Godt at du fik den tilbage.

Minna Saari on Facebook · 10. april 2012 kl. 20:14

loved the story! 🙂 it gives me hope and i am hoping an one thing comes back to me too! ^^

Sarina Løffler Michelsen on Facebook · 10. april 2012 kl. 22:07

Så forstår jeg bedre hvorfor du ikke svarede tilbage 😛
Hurra for Icloud og ‘find my iphone’!! godt den ikke var væk for altid.

Sofie Heilmann on Facebook · 11. april 2012 kl. 02:18

Jaaaa! I skulle have set mig da jeg fik mobilen tilbage! Den stod på dans og jubel! Yay! 😀

Kristine Seiler · 17. april 2012 kl. 20:53

Synes vældig godt om Sophia-historien! Bare man kunne trykke på synes godt om- knappen 😉 Tak for tips – det husker jeg 😉

Kristine Seiler · 17. april 2012 kl. 21:02

Wauw! Synes vældig godt om Sophia-historien! Gad man kan trykke på “synes godt om”-knappen 😉 Tak for tips – husker det 😉

Kristine Seiler · 17. april 2012 kl. 21:02

Lille rettelse: ikke gad men GID 🙂

Sofie Heilmann on Facebook · 29. april 2012 kl. 09:18

Kristine, det kan du på facebook.. :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *