Hamlet

Det er allerede weekend for mig vedkommende (Har fri fredag og mandage) og jeg undrer mig seriøst over hvor ugen blev af!

Men det har været en god uge med kulturelle inputs. I tirsdags så jeg REAL men REAL pride. Den var hylende skæg.. Tror simpelthen drengerøvshumor er lige mig… Kunne godt lide den comedy standup metode de valgte at tage i brug.
2 dage senere var tiden inde til Hamlet, hvor Benjamin spillede Claudius! Det var et stykke jeg nød i fulde drag. Jeg har godt nok læst manuskriptet dengang i Gymnasiet… Men en ting er at læse en manuskript, men det er en helt anden oplevelse at se det blive spillet, og så især på ASL. Sad sammen med Emma, og det er nok ikke altid en god ide.. For vi har den helt samme humor hvilket betyder, starter jeg med at fnise over et eller andet sidder hun og fniser over det samme, hvilke fører til latter der er svær at stoppe igen. Men hyggeligt var det! Har planer om at se den igen senere, da jeg synes det kunne være lidt sjovt at se om der er nogen forskel fra premiere dagen og senere.

Tilbage til stykket, så var den så fantastisk at de var i stand til at sige replikkerne med flot ASL og gav tegnsproget en følelse af æstetik fra den tid. Det interessante var at kostumet var nærmest en blanding af moderne og gammeldags. De gik i flot sort lædertøj og det så virkelig sej ud. Tjenestefolkene havde stadig det gammeldags tøjstil. Jeg synes virkelig at produceren har været kreativ.
Kulisserne var osse meget flotte, men osse meget simple! De var smarte på den måde at de osse kunne bruges som hvidt baggrund til videoen af Hamlet’s fars ånd når han fortæller Hamlet at han blev myrdet og opfordrer Hamlet til at søge hævn. Der havde de filmet en skuespiller, således man kun kunne se hænderne mens hovedet var mørkt, men nok belyst til at man kunne se mimikken. Synes det var en god måde at finde stemmen af spøgelset uden at spøgelset skulle stå og snakke. Det samme gælder når de fik breve eller lignende – der havde de filmet afsenderen læse brevet op… Lissom i film hvor de læser brevet og brevet er læst op af afsenderen så det bliver mere autentisk.

Var osse glad for at skuespillerne var i stand til at sige Danmark-tegnet på den rigtige måde… Er sikker på at Benjamin har været efter dem.. For har lagt mærke til at mange amerikanere har svært ved at sige Danmark-tegnet på den rigtige måde og det driver mig til vanvid! Så hver gang de nævnte Danmark, sad jeg der og storsmilte og følte mig lidt hjemme.. Jeg gætter på at det virkelig er ved at være tid for til at komme hjem til kære Danmark… Men først vil jeg lige have det sjovt her på Gallaudet.

Nå weekend nu.. Den skal ud og nydes.. Madrassen skal tilbage til min værelse.. HeY.. Fik jeg sagt at det bliver 23 grader idag, 26 imorgen og 28 på søndag?? Life is good.. See ya, skal finde mine shorts og kjoler frem! yay

Udgivet af

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

8 meninger om “Hamlet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *