ENGLISH???????? Scroll down.. For once I wrote my blog in both English and Danish! 

Hvad? Internet??? Hvad er det for noget? Facebook!? Har aldrig hørt om det……… Blogs? Nu stopper du, har ingen anelse af hvad du snakker om..

Idag kom jeg i tanke om at internettet, FB og blogs var noget jeg havde glemt fuldstændigt. Det lyder nok umuligt, men det er ret sandt. Grunden til dette er The Hunger Games(!) Det er en fantastisk bog, og jeg har slugt bøger på 2 dage.. Jeg har svært nok ved at huske at jeg faktisk har en skole at passe, men heldigvis ligger bøgerne i min kære iPhone, så jeg står op med iPhone i hånden og klæder mig på med den anden hånd.. Mens jeg læser tjekker jeg om jeg har nøgler, ID og iPhonen med.. Leder pludselig efter min iPhone for så at indse at min bog er min iPhone. Ret nemt at blive forvirret over når man er fordybet i en bog der ligger i ens iPhone.. Jeg har iPhonen oppe ved næsen og går hele vejen hen til klassen mens jeg læser. Kigger kun op indimellem for at tjekke at jeg ikke ramler ind i nogen (vi skal jo ikke have pinlige øjeblikke der vil tage min fokus væk fra bogen…) Sidder i klassen og venter spændt på at timen afsluttes, så jeg kan vende tilbage til iPhonen.. Kun fordi jeg har fantastiske veninder der vil have lidt af min opmærksomhed at jeg er i stand til at opretholde mit sociale liv. Men den sociale network kunne jeg ikke, for bogen er på iPhonen, ergo jeg kan ikke lige tjekke FB uden at kunne få øjnene væk fra bogen… Computer? Den har ligget og samlet støv de sidste 2 dage.. Først idag jeg endelig tog den frem, fordi jeg lige kom i tanke om eksistensen af det online liv jeg osse fører.. Dermed osse min blog.

Nå men nu er jeg da up to date med det online sociale liv plus alle blogs.. Tror det er fair hvis jeg vender tilbage til den 3. bog af The Hunger Games, ikk?

(ENGLISH)
What? Internet??? What is that? Facebook!? Never heard of it…….. Blogs? Please stop, I have no idea of what you’re talking about.

Today it came to my mind that internet, FB and blogs actually are something I completely forgot about. Probably it sounds impossible, but it is kinda true. The reason is simply The Hunger Games(!) It’s an amazing book and I already read(swallowed) 2 books in two days.. I hardly remember that I actually have a school to attend, but luckily all the books is in my Kindle app on my Dear iPhone. So with my iPhone in my hand, I get up and dress myself with the other hand. Checking if I got the keys, ID and the iPhone.. Suddenly have to look for my iPhone until I realize that my book is my iPhone.. It’s quite confusing that your book is actually your iPhone when you’re deeply focused in reading. While having my iPhone at my head, I’m walking toward class.. Only looking up few times to check if I’m about to bump into someone. Can’t have any awkward moments that distracts me from my readings. Sitting in the class and waiting excitely to the end of the class so I can return to the book. Only because I have such amazing friends that I’m still leading my social life in normal manners. But the social network online? Nah impossible.. I use to check blogs and FB either on laptop or iPhone. iPhone is kinda impossible, since it’s used as a tool for book reading. And my Mac? It has just been collecting dust because I’m so deeply focused with The Hunger Games. First now after 2 days I’m using it because I remembered that I also have a life online. And a blog too..

But now I’m at least up to date with FB and all the blogs. So it’s only fair that I return to the 3rd book of the Hunger Games, right?

Kategorier: Love

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *