(for english, scroll down)

Edderkoppe bid!!!
Se:

20120427-234523.jpg

Først troede jeg det var en eller anden form for en allergi overfor myggestik. For istarten var den fuldstændig som en alm myggestik med bule og kløe. Jeg lovede mig selv ikke at kradse hul i den som jeg plejer. Og hvad sker der så? Et udvikler sig til en stor rød plet der klør indimellem. Troede det var sådan myggestik man ikke kradser hul i, opfører sig. Men efter 2 uger er den stadig og nu er den blevet blå..
Emma kunne så fortælle mig at det ikke var en eksemplar af myggestik men en eksemplar af en edderkoppebid!!!!! Blev naturligvis bekymret, men hun sagde at det var ufarligt og at hun har haft mange af dem. Og hun lever stadig så jeg tror jeg overlever… Heldigvis.
Men nu kan jeg da bryste mig af at have haft en edderkoppebid.

Og samtidig en øget frygt af edderkoppebid. FML.

English
I got my first spider bite EVER! In the beginning I just thought it was a harmless mosquito bite. In the beginning it looked and acted just like a mosquito bite. I promised myself not to scratch it at all and then with the time it turned to a big (same size as the one you see on the pic) spot. Thought I had developed a kind of allergy toward those bites. But then after 2 weeks it still was there and even worse, it turned blue.
So confronted Emma with this weird blue mark and she could tell me that it wasn’t a mosquito bit, but a spider bite!! Who would have believed that? Fortunately it’s a harmless one and Emma says she has had plenty of those and she’s still alive. So I guess I will survive… Fortunately.
But now I can tell that I have been bitten by a spider and survived..

And in same time got an increased fear of spiders… FML.


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

4 Kommentarer

Mie R Svane on Facebook · 28. april 2012 kl. 06:46

Uhhh, godt du overlevede det. Fandt du ud af hvad det er for een edderkop?

Sarina Løffler Michelsen on Facebook · 28. april 2012 kl. 11:16

And there’s my proof! Spiders ARE dangerous! They’re mean and they are killers! I have a reason for fearing the spiders! 😉

Sofie Heilmann · 29. april 2012 kl. 09:12

Har ingen ide om hvilket edderkop det kan være.. Det kunne ligeså godt have væren den sorte enke, for har slet ikke set nogen edderkopper omkring her.. De gemmer sig ret godt vistnok..

Sarina Løffler Michelsen on Facebook · 29. april 2012 kl. 09:49

Puha, jeg ville være helt paranoid, hvis det var mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *