Saa gik man lige og troede at man er et geni da man bestiller en samsung galaxy mini der skulle vaere international……..
Det var den tilsyneladende ikke! Min aflaaste iphone er sq mere international end denne samsung nogensinde vil blive!
Da jeg bestilte denne galaxy mini stod der at den var international hvilket passer mig super godt da min iphone er laast til att i endnu 2 maaneder. Men ved I hvad jeg saa opdager?! At indtastnings sproget ikke kan findes paa dansk? Betyder nul ae oe aa! Fedt! Lorte samsung der leder en til at tro at den er saa skide international at man tager det som en selvfolge at den har dansk indtastnings sprog. Det sjove er at hele indholdet er sat til dansk sprog, men indtastning sprog? Naeh nej, der maa du nojes med tyrkisk tysk engelsk og polsk?!
Glaeder mig til at kunne bruge min iphone om nogle maaneder!

English
Then you just thought that you ordered an international phone which is Samsung galaxy mini…
Apparently not. My lovely but locked iphone is more international than this phone  ever will be!
When i ordered this Samsung i was told that it was an international phone which suited me  well since my iphone is locked for another 2 months. But its only international in that way that i can put a danish simcard in it. But the input language doesn’t exist in danish which means that I’m not able to type the 3 danish letters. How useful is that? The funny thing is that the phone itself is in danish, but just not the input language… For input language i have options such like German, polish, English us, English UK, Turkish… But not danish!
I look forward to have my iphone locked up in few months!

Kategorier: Technology

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *