Ad altså

20120530-005044.jpg

Siden hvornår er edderkopper blevet så store i Danmark!?!
Kl er 1 om natten og nu skal jeg rejse mig op og finde noget papir jeg kan knuse den med og derefter give den en karussel tur i toilettet. For mor sover jo, så hun kan ikke frelse den. Stakkels kryb!

UPDATE: den forsvandt sammen med min nattesøvn… FML.
I det mindste kan jeg da glæde mig over at det ikke er en stankelben. Så kunne jeg slet ikke have været her i værelset..

English

Since when are spiders that big in little Denmark?
It’s 1am and now I have to get up and find some tissues so I can crush it and then give it a ride in the carousel in the toilet. Mom is a sleep, so she can’t save it.. Poor creepy-crawly!

UPDATE: It disappeared with my nightsleep.
At least I should be happy that it isn’t a crane fly! Then I wouldn’t be able to be in this room at all!

Udgivet af

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

14 meninger om “Ad altså”

  1. Ps. respekt for at du turde dræbe den med toiletpapir.. Hvis det var mig, var jeg flyttet ud til gaden, med mine katte – og sendt smser til alle dem, der bor i nærheden om at komme og redde mig. Jeg håber, jeg aldrig nogensinde kommer i dén situation.

  2. Slet ikke. Især ikke efter den traumatiske oplevelse hvor man lige tror man har edderkoppen og så kravler den på papiret og falder ned på gulvet!!! Løb straks ud af værelset med et lille skrig.

  3. Sikkert fordi de kravler hurtigt, og er sorte. Tror nok der er en logisk forklaring på hvorfor vi er bange for dem, hvis man googler – meeeen.. jeg skal ikke nyde det der med at se billeder 😉
    Nå, jeg hopper i seng – skal lige kigge rundt efter edderkopper ;o) Sov godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *