Uinspireret

Lige for tiden er jeg lidt uinspireret til at blogge, men man kan stadig følge lidt med hvis man følger mig på twitter eller instagram (har haft det længe, men først nu jeg synes det er ok sjovt).
Og så vidt jeg ved har mange danskere ikke fundet ud af hvor uundværlig twitter er… FB er yt og twitter er in. Siger det bare.

På twitter kan i finde mig på navnet @_heilmann og på instagram findes jeg under navnet @soffe87
Join…

Blandt andet har jeg posted disse billeder på IG som osse er blevet tweetet:

20120702-205643.jpg

Så jeg leger stadig med fotografering.

Udgivet af

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

3 meninger om “Uinspireret”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *