Flipboard!! Nu ved jeg ikke hvor mange der allerede kender til denne her! Men seriøst! Har du en iPhone og en million social Media apps du skifter mellem? Tænk nu hvis det hele kunne være i en app og stadig kunne gøre det samme??

Flipboard har lige overvældet mig med dets kunne og gøren!

Se her:

20120703-214557.jpg

Ikke blot kan du have alle dine social Media her, men osse have andre features såsom design og fotografi således flipboard vælger det bedste ude på twitter og så har du dermed noget at bladre i.

Den er helt essentiel nu hvor jeg har sommerferie og arbejder ikke alt for ofte… Så jeg har det med at kede mig ret meget og kigger derfor hele tiden på FB, twitter, Instagram osv osv osv (I opdaterer ikke så ofte – shame on you!)

Nu er tippet givet videre.

my English readers
I’m writing on my iPhone so it takes forever to write a text in just one language. So I hope you’re willing to use the language translator on the right bar this time.. Please please beware of translation errors. If there’s something insulting it’s absolutely an error from that translator.

Kategorier: Technology

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *