Så lykkedes det fandme (undskylder ikke bandeordet – jeg har knoklet med det her i alt for lang tid!)

Har længe ville have en foto fremviser der viser et helt album istedet for at jeg er nødt til at have alle billeder i thumbnails og I må trykke på hvert billede for at se dem i stort format (hvis I overhoved gør det – jeg gad ikke hvis det var mig).
Så nu kan jeg variere det lidt med hensyn til billeder, og sommetider kan udvælge få billeder og andre gange smide et helt album herind.

English
Yeah, finally! I have been wanting a photo viewer on my blog which can show a whole photo album instead of having all the photos I want to show you in thumbnails, and then y’ll had to click on each picture to enlarge them.
So now I can variate a little bit with pictures on my blog – sometimes only few selected pictures or I’m throwing a whole photoalbum in here..

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *