Nu er jeg ved at være træt af at være i den første uge af mit studie… Jeg er træt af den indledende fase af det hele. Lektorer og adjunkter der lige skal præsentere sig selv og fortælle om hvor fantastisk kloge og nørdede de er med deres forskning og viden.. Noget VI her ikke kan bruge til ret meget.

Først var der intro ugen, hvor vi skulle sidde og få en masse oplysninger. Ja det er fint når man er ny på studiet.. Men så havde man håbet på at der kom noget mere fagligt den uge hvor forelæsningerne begyndte sådan rigtig. Istedet for at lære en masse spændende har det været 4 dage med “hvem er jeg, hvad laver jeg” og så videre.

Godt det er fredag og udsigten til at vi ikke skal høre på hvem lektorerne og adjunkterne er mere er meget beroligende..

Men anyway, jeg jubler lidt over at jeg er på forkant med en af kurserne. Her skal vi nemlig lære det der med HTML5, CCS3 og den slags. Idag skal vi oprette en domæne hos One.com… Guess what? Har allerede sådan en..
Og så skal vi installere wordpress blog, som vi skal bruge som vores portfolio.. Guess what? Har erfaring med den slags. Så ja, det begynder da meget godt, ikk? Så jeg gad vide om der kommer en anden blogdesign? Eller måske arbejder jeg videre med den jeg allerede har? Men jeg tror nok jeg hælder mod at holde min private blog adskilt fra min portfolio.. Hmm, det finder jeg tids nok ud af.

 

English

Now I’m for real getting sick of the first week of school.. I’m tired of the starting phase of everything. Professors who have to introduce themselves and tell us how amazingly smart and nerdy they are with their research and knowledge.. Something WE really can’t use to anything.

First week was NSO (New student orientation), where we got a lot of information (which is to be found online), had an intro project and stuff like that. Yes, it’s good when you’re new at the university… So I hoped when the NSO week was over, we could go ahead with real lectures, where I could learn something useful! But instead of learning, it has been 4 days with “Who am I, what am I doing” and etc etc..

I’m glad it’s Friday, and with the thought of I don’t have to listen about who the professors are, are very calming.

Anyway, it’s really starting good here.. I’m ahead with one of the courses. We are going to learn about HTML5, CSS3 and stuff like that.. Today we are going to register a domain on one.com… Guess what? I already got that one..
And then we are going to install a wordpress blog, which we will use as portfolio..  Guess again? I’m already experienced with that. So yes, it’s really starting good, right? So I wonder if there will be another blogdesign for this blog? Or maybe I will just continue using this design, but add many new features? But I think I want to keep my private blog separated from my portfolio.. Hmm.. Will figure that out soon enough..

 

Kategorier: ITU

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *