(For English, scroll down as usual)

Har siddet og revet lidt hår ud over at en af mine plugins ikke gad at virke korrekt.. Nemlig forbindelsen mellem bloggen og Facebook.. Men nu burde det være på plads. Det finder jeg hvert fald ud af efter denne indlæg.

Jeg har tænkt meget over hvad jeg skal gøre når jeg skal installere et nyt wordpress.. Om jeg bare skulle forbinde den nye portfolio med denne blog, eller gøre det til en separat portfolio. Jeg er kommet frem til den beslutning at mit portfolio bliver separeret fra min blog, således jeg ikke blander privatliv og business ind med hinanden.. På den måde kan jeg stadig skrive hvad jeg vil her på bloggen uden at skulle tænke på hvordan det vil se ud for fremtidige arbejdsgivere der kigger på min blog..

Så i stil med Mette, vil jeg have 2 blogs i fremtiden, den ene som er privat, og den anden som er med fokus på min uddannelse og hvad jeg laver i den forbindelse – altså en mere professionel blog.

Jeg har osse besluttet mig for at beholde mit domæne navn, selvom jeg godt nok overvejede om det var professionelt i forhold til at bruge det i studieøjemed.. Men så længe jeg er under uddannelse, synes jeg ikke det har nogen betydning.. Medmindre mine undervisere har en anden mening om det, så forbliver det soffe.me.. Så kan jeg altid genoptage overvejelserne at skifte domænenavn når jeg er færdiguddannet og gerne vil bruge mit portfolio som reklame for mig selv i forbindelse med jobsøgninger. Den tid den sorg.

 

English

Been sitting here and stressing over that one of the plugins didn’t work correct. It wouldn’t share my post to Facebook automatically. But I think it’s sorted now. Or, at least I will know after this post.

I have been thinking a lot about what I’m gonna do with this blog when I’m going to install a new wordpress.. Didn’t know if I just should connect this blog with the portfolio or I just should make it a separated portfolio, but sharing the same domain.. I decided for the last one, that I separated my portfolio blog, so I won’t mix my “professional” blog with my private blog. In this way I still can write whatever I want to in this blog without thinking about how it would look for my future bosses, who would look in this blog. It will still be public, and eventual bosses will still be able to find this blog. But the important thing is, that it’s clear that it’s my private blog.

So like another blogger I know, I will have 2 blogs in future – My private and the other one with fokus on my education and what I’m doing there.

I also decided to keep my domain name, even though I did consider if it was professional enough with using it in university. But as long I’m studying, I don’t think it will hurt. Unless my professors got another opinion about this, it will stay on soffe.me. I can always reconsider changing my domain name when I’ve graduated and want to use my portfolio blog as a part of job applications.

Kategorier: ITU

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

4 Kommentarer

Sarina Løffler Michelsen på Facebook · 2. september 2012 kl. 16:51

Dejligt at se du igen er små-aktiv på bloggen! 😉

Mette · 2. september 2012 kl. 16:54

Hey, du må lige hjælpe mig med WordPress, jeg vil også gerne have bedre social media integration.

Ja, jeg har valgt at have en specialeblog (som er helt enormt kedelig) OG så en privat blog. Er af den overbevisning om, at det, man vælger at lægeg på nettet, er noget, man også vil stå ved i virkeligheden – og derfor skal alskens kommende arbejdsgivere være velkomne til at læse med. Det kan måske endda give dem et indtryk af en, som er lidt sværere at få, når de møder en in person – specielt med tanke på at man er døv.

Jeg glæder mig til at følge alle de vilde ting du lærer på bacheloren!

Mette Bertelsen på Facebook · 2. september 2012 kl. 16:56

Ved ikke om min kommentar på din blog gik gennem så sætter den her også:

Hey, du må lige hjælpe mig med WordPress, jeg vil også gerne have bedre social media integration.

Ja, jeg har valgt at have en specialeblog (som er helt enormt kedelig) OG så en privat blog. Er af den overbevisning om, at det, man vælger at lægeg på nettet, er noget, man også vil stå ved i virkeligheden – og derfor skal alskens kommende arbejdsgivere være velkomne til at læse med. Det kan måske endda give dem et indtryk af en, som er lidt sværere at få, når de møder en in person – specielt med tanke på at man er døv.

Jeg glæder mig til at følge alle de vilde ting du lærer på bacheloren!

Sofie Heilmann · 2. september 2012 kl. 17:20

Det kan vi hurtigt klare! 🙂 vi mødes bare på itu torsdag eller fredag og så ser vi på det sammen. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *