(English below as usual)

Ja, det er sandt! Der kommer mere liv her på bloggen, der godt nok har ligget stille i lidt for lang tid.. Men nu får jeg endelig noget at skrive om snart..

Nemlig min lille tur til Indien i 18 dage. Jeg ville godt nok ønske, at jeg kunne være der længere, men når man har en skole at passe, så er man desværre nødt til at begrænse sig selv. Nu har jeg heldigvis ikke forsøgt at sluge for meget Indien på en gang, så mon ikke det føles dejligt afslappende?

Tankerne omkring at tage til Indien har været der meget længe, men i sidste ende blev det en ret sidste øjebliks booking. Grunden til dette var, at jeg måtte vente på at få eksamensdatoen, da jeg ikke ville risikere at rejse på den forkerte dato. Det var en ret lang ventetid, men tilsidst kom den. Da jeg så tjekkede flybilletterne kunne jeg desværre se at priserne var steget til et niveau som jeg ikke rigtig kunne være med til. Så jeg besluttede istedet for at tage chancen og vente på om billetprisen ville falde betragteligt.

Til min store held faldt det betragteligt, og jeg fik bestilt den. På lørdag flyver jeg hen mod min næste store eventyr. Jeg tror simpelthen at jeg ikke kan leve i Danmark uden at komme ud og rejse mindst 2 gange om året.

Ruten i Indien er, som sagt, ikke særlig kompleks. Jeg starter i Mumbai, hvor jeg skal suge den indiske metropolitiske liv til mig i 5 dage.. Derefter tager jeg turen videre til Goa, hvor jeg spendere et daseliv på 2 forskellige strande, den ene i det Nordlige Goa, Vagator Beach og så den anden i det sydlige Goa, nemlig Palolem.

Ingen tvivl om at jeg ser meget frem til mit gensyn med solen igen. Jeg glæder mig så bare ikke så meget til det sværm af myg der siges at være i Indien. Men håber så at mit blod smager dårligt for de indiske malariabefængte myg! De norske myg brød sig hvert fald ikke om mig.

Vi skrives ved… Hvilket er snart!

English

Yes, that’s true! There will be more life on this site, which has been too still too long! But finally I get something interesting to write about very soon!

It’s all about my little trip to India for 18 days. I wish I could be there longer, but when you have a school to take care of, you have to limit yourselv. Fortunately I have been realistic and not tried to mouth everything of India at once, so it will probably be a very relaxing trip.

The thoughts of going to India have been there for long, but in the end it was kinda a very last minute booking. The reason for that, was that I couldn’t do anything until I got the date for my exam in january (this month). I wouldn’t risk to pick the wrong date so I risked to miss my exam. The school have, after all, the highest priorities in my life currently. Unfortunately, when I got the date for my exam, the flight ticket prices had rose to a level, where I couldn’t join. So I took the chances that the prices would fall to a reasonable price.

To my big luck they did! So on saturday I will be flying toward my next big adventure. I suppose that I can’t live in Denmark without getting out of the country as many time as the money allows me.

The route I will do in India, isn’t so complicated. I will be starting in Mumbai, where I will suck, like a hungry mosquito, all the metropolitican culture to me in 5 days. After that I will go by train to Goa, where I will spend the days on a beach with a book. I picked the 2 most prettiest beaches in Goa, Vagator Beach which is situated north of Goa, and then Palolem beach, which is situated south of Goa.

There’s no doubt that I’m looking very much forward to the reunion with the sun! I’m just not looking so much forward to the swarm of mosquitoes, which is told is bad in India. All I can hope for, is that my blood tastes horrible for the malaria infested mosquitoes. The norwegian mosquitoes didn’t like me at all..

Till next time.. Which is soon!

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *