My dear English readers. I’m so sorry for not being able to write the English part. I’m on iPhone and it takes a lot time to just write the Danish part. So for now, you can just use the translator. I hope it works..

Så er jeg ankommet til mit hostel her i mumbai. Jeg kan se, jeg har valgt et hostel som ligger i den fattigere del af fort. Udsigten fra altanen er enestående. Folk bor på fortovet, og de har virkeligt gjort det til en slags hjem. Og så er der en Tom bygning med masser af affald! Sådan en udsigt har jeg aldrig haft!

Mens jeg sad i taxaen, sad jeg og skrev noter af mine indtryk. Der var rigtig mange.
Først og fremmest: jeg er skide nervøs! Hvor er det bare grænseoverskridende at stå her i mumbai helt alene. Føler mig virkelig som et let offer.
Jeg sørgede for at betale for en forudbetalt taxa, så jeg ikke blev snydt allerede den første time jeg er her i Indien! Men selvom jeg stod med den lap papir der beviser, at jeg har betalt for taxaen, var jeg alligevel nervøs. Hvordan vidste jeg nu at det var den taxa som var tilknyttet den prepaid counter jeg købte billetten fra?! Men jeg kom i en taxa og det så ud til at være iorden. Bortset fra at taxa chaufføren ikke var den bedste læser, lykkedes det mig at komme helt til hostellet uden at blive sat af en mærkelig sted, hvor jeg selv skulle finde resten af vejen til hostellet. Ja bekymringer er der mange af!
Jeg kan allerede nu konstatere at Asien turen var en seriøs luksus tur.. Mit hostel er meget specielt. Ord kan vist ikke beskrive det.. Jeg tager nogle billeder og poster dem senere.

Indtrykkene fra taxaturen var således:
Er faktisk skide nervøs
Meget grænse overskridende at være alene
Alle advarelser dukker op i hovedet.
Men Flinke indere so far!
Rickshaw. Minder om Kina!
Cyklister findes! At de tør!?
Folk går altså virkelig midt på en stor vej!
JEG ER SQ I INDIEN!
Jow jow man kører da selvfølgelig over for rødt! Of course!
Her stopper man altså ikke for folk der går over vejen. Man dytter for at advare dem.. Med den hastighed føles det som om *dyyyyt HER KOMMER JEG dyt dyt dyt dyyyyt*
Overhaler selveste politiet osse!
Selv fuglene er ikke bange for at gå på vejen.
En GED!!!
Hjemløse foretrækker osse at sove under Broen her.
Og KØER!!
Mange går slet ikke med sko..
Føler mig helt malplaceret i min iver efter at tage fotos. Det her er deres liv! Ikke en udstilling.
Jo de gloer meget gerne på en! Osse selvom man sidder i taxaen.
Affald OVERALT!
Herreløse hunde overalt. De slapper af på lige midt på gaden. Øv jeg ikke lige kunne få et billede!
Mumbai har sørme fundet ud af at nedsætte hastigheden kraftigt. De har bare hældt meget asfalt så det er nogle ordentlige bomme. Min chauffør har hvert fald respekt for dem.
Tip mig tip mig tip mig, siger chaufføren.
– lonely planet siger NEJ!
Hjemløse sover osse midt på fortovet.
Av mit hjerte.. En hund halter. Kan se den har en alvorlig skade på højre forpote. Mit hjerte bløder.
Endelig ankommet på hostellet!!

Og nu skal jeg have morgenmad. Det er åbenbart med i pakken. Lækkert.. Eller.. Nu får vi lige at se!

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *