Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har sagt det.. Men det her er heller ikke den sidste gang. Jeg føler mig virkelig i mit rette és når jeg rejser med rygsækken. Det er virkelig svært at beskrive det, men jeg føler en vis ro og en stor indre tilfredsstillelse. Jeg havde osse denne følelse da jeg rejste rundt i Asien i 4 måneder. Der er virkelig ikke noget som at have alt for meget tid og meget at se og meget man vil læse (er pt igang med a game of thrones – fandens spændende!) .
Jeg ville ønske at jeg bare kunne rejse videre og ikke skulle hjem og passe skolen. Jeg har allerede destinationer klar i hovedet og en rute..
Gad godt at man bare kunne tage sine studier med sig overalt og at man ikke er afhængig af at skulle møde op til forelæsninger. Har bestemt ikke noget imod at læse lektier på stranden. Men på den anden side får man en forpligtelse og den er jeg helst foruden når jeg rejser.
Mhm ja.. At rejse er at leve.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *