Tror den indiske forlovelsesfest var en af mine bedste oplevelser. Det var virkelig specielt. Tror osse det var ekstra specielt fordi Rahul’s (som jeg kender fra Gallaudet) familie var rige. Så de havde virkelig gjort meget ud af det hele!

Jeg mødtes med Vicky og bhavini (en pige) hvor vi fulgtes til festen. Jeg var hoppet i kjolen og følte mig virkelig akavet! Mest fordi jeg skulle gå ca 10 minutter hen til mødestedet, hvor jeg passerede en masse indere på vejen. Følte mig ekstra begloet på, og indså at det måske var fordi jeg viste skulderne. Til forlovelsesfest hos rige er det okay at have bare skuldre. Tog straks mit tørklæde op af tasken og dækkede mig til. Det gjorde virkelig en stor forskel!

Rahul og hans familie bor i en sand palæ! Det var så smukt og der var springvand, folk der spillede musik og en masse familie og venner. Det var osse meget specielt at se Rahul i hans hjemland. Han er meget mere fåmælt end han var på Gallaudet. På Gallaudet kunne man nærmest ikke få han til at stoppe med at snakke.
Jeg blev introduceret til hans forlovede, hvis navn jeg desværre har glemt (hey! Det er mange navne jeg har skullet lære at kende!!!) men hun var virkelig køn og sød. Og Rahul så så glad ud, at jeg blev varm indvendigt.

Jeg og de andre satte os ved bordet og snakken gik løs. Efterhånden kom der flere og flere døve og til mit store helt kunne de fleste ASL/internationale tegn så jeg kunne følge med.. De var alle så søde og så åbne overfor mig og det var så hyggeligt.

Vi blev budt på pindemadder, drikkelse hele tiden, mens Rahul og hans forlovede sad på scenen og var igang med forlovelses ritualet. Jeg var meget interesseret i at følge med mens de andre bare snakkede videre uden at give så meget opmærksomhed til forlovelsen.. Det er en speciel ritual, og jeg har svært ved at forklare forløbet (nok mest fordi jeg ikke rigtig selv forstod det). Men mødrene og en slags præst (ved ikke hvad den rigtige betegnelse for den fyr er) stod altid omkring Rahul og hans forlovede og gjorde deres ritual.
Vicky kunne fortælle mig at det kun er de rige der har en forlovelsesritual og venter noget tid efter forlovelsen med at blive gift (vil meget gerne med til brylluppet. Jeg kan lige forestille mig at det er endnu mere spændende!) de fattige bliver gift med det sammen.

Da de var forlovet kunne vi starte på aftensmaden, som var en væld af muligheder. Tror aldrig jeg har set så meget mad, og smagte på det hele. Noget var for stærkt til mig, men ellers smagte det hele sindssygt godt! Nu er jeg ikke som frk Palle, der elsker at tage billeder og forklare hvad maden er (sorry for at stille dig i spotlys, Palle.. 😉 ) men jeg kan fortælle at det var lækkert. Det er nok, ikk?

Rahul og hans forlovede fik endelig tid til at snakke med os og der skulle selvfølgelig lige tages nogle billeder.

Rahul fortalte mig at pigen har været hans trolovede i 3 år og at hun slet ikke kunne tegnsprog før hun mødte ham. Han valgte at lære hende ASL, da det ifølge Rahul var lettere at lære hende end indisk tegnsprog. Mens Rahul var på Gallaudet snakkede de sammen over Skype hvor Rahul lærte hende ASL. Pigen fortalte at hun ikke har haft andre døve venner og bare har været hjemme hos familien i alle de år indtil hun mødte Rahul. Han sørgede for at introducere hende for andre folk og hjælpe hende med ASL.
Hun har virkelig stor tiltro til Rahul om at han vil hjælpe hende med alt. Hun er sådan en sød og forsigtig pige og jeg kunne straks lide hende! Jeg håber at jeg vil møde dem igen en dag.

Desuden blev jeg introduceret til Rahul’s søster som er en livlig en! Hun er vildt sød og har prøvet at leve i Denver, USA og Indien og bor nu i Melbourne. Fortalte hende at jeg skulle til Australien efter sommer, hvor jeg straks blev invitere hjem til hende til noget mad når jeg er der. Og gav Rahul besked på at sørge for at vi fik hinandens facebook og kontakt informationer.

20130118-192702.jpg

Jeg synes virkelig at inderne er nogen af de sødeste folk der findes og jeg er virkelig faldet for folket! Jeg ville ønske at vi danskere kunne være lidt mere lissom dem!

Tror det var en af de bedste aftener jeg har oplevet i alle de gange jeg har været ude og rejse.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Marie · 21. januar 2013 kl. 10:21

EJ, SOFIE! Jeg er skuffet over dig. 😉 Ej – jeg ved det godt.

hold da op – du får oplevet en masse! Er OVERHOVEDET ikke misundelig! Men glæder mig til vores brunch, hvor du kan fortælle mere og hvor jeg kan spørge løs! 🙂

Skønt at kunne følge med! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *