(In english below)

Det gik rimelig hurtigt, det med at komme til Goa.

De kære indere, de vil så gerne hjælpe der hvor de kan. Og det synes jeg osse det skal have lov til. Så jeg lod en indisk pige, Bhavini blot føre vejen til stationen, hvor jeg skulle købe billet til en 12 timers togtur til Goa. Hvad de så desværre ikke havde været så opmærksomme på, var at chancen for at alle billetter er udsolgt dagen før er stor. Så gik fra central stationen tomhændet og skyndte mig tilbage til min hostel, for at få noget Wi-Fi, så jeg kunne bestille flybilletten. Helt spontant valgte jeg den samme dag, altså om aftenen. Jeg følte at jeg havde fået nok af Mumbai for nu, og havde brug for lidt fred og følelsen af at være zen.

Efter jeg havde bestilt flybilletten, fulgtes jeg med Bhavini til hendes fars arbejde. Jeg kan ikke rigtig forklare, hvad det svarer til i dansk arbejdsliv. Men han var sådan en der solgte en masse tøj, ikke noget han selv havde designet, men købt af andre designere.. Det sælger han videre til dem der ejer butikker og den slags. Anyone der kan give mig et navn for det? Mellem mand? Nej? Pyt.

Indien er jo sådan en land, hvor familien kommer først, og fordi der var en udstilling nogle dage senere skulle de vælge tøj der skulle udstilles i deres eget hjem. Så Bhavini og hendes storesøster havde travlt med det. Det var et meget underholdende syn, da søsteren er sådan en lidt højtråbende type..

Efter 2 timer, sagde jeg tak for, at de havde vist mig lidt om deres hverdagsliv og takkede Bhavini for hjælpen med at forsøge at skaffe togbillet og sagde farvel. For nu var det tid til at pakke min rygsæk så jeg kunne komme afsted til Goa. Det er ikke mærkeligt, hvis jeg siger at jeg glædede mig ret meget, vel?!

IMG_2227 IMG_2241 IMG_2202

English:

It went fast, that with going to Goa from Mumbai.

The dear indians really want to help you, when they can. And I think they should be allowed to lead the way, so with an indian girl, Bhavini lead the way to the international ticket counter (yes, international people do have their own ticket counter at the train station…), where I was to buy a ticket to Goa. Unfortunately they hadn’t thought of the chance that the tickets might be sold out the day before departure. So I hurried back to my hostel with Wi-Fi and booked the flight to Goa. In a rush of spontanity, I decided to go the same day, in the evening. I felt that I got enough of Mumbai for now, and needed a little peace and the feeling of being zen.

After I booked the flight to Goa, I went with Bhavini to her Dad’s job. I can’t really explain what kind of company it was, but you know, a company that is in the middle of the fashion designers and sells it to the stores? Middle man? No? Whatever!

Indien is that kind of country, where the family comes first, and because there was an exhibition few days later, they were to pick clothes to the exhibition. So Bhavini and her were busy with that, while I just watched them doing their work. It was indeed entertaining, because the sister was a very extrovert person, and loud, if you can say that.

Around 2 hours later, I thanked them for showing me their everyday life and thanked Bhavini for her help with the traintickets, and greeted them bye. Because now it was time to pack my backpack for Goa. Not weird if I say that I was quite thrilled?!

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Hybel · 6. februar 2013 kl. 19:32

Trader – det hedder de i business verden. Det har jeg fået fortalt. Hæng mig ikke på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *