Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Iben J. S. · 13. april 2013 kl. 11:08

Rigtig mange flotte billeder, havde nu håbet på lidt flere med dig på også 🙂

Sofie Heilmann · 13. april 2013 kl. 11:43

Ja, men er ikke så meget for at tage selvportrætter. 😉 det med at tage billeder af sig selv er generelt ikke så nemt med en spejlreflekskamera. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *