Det er egentlig ikke svaert at faa sig en ny pas.. Men jeg hedder Sofie Heilmann, saa naturligvis er ting 10 tusinde gange mere besvaerligt for damen her… Alle mulige maader ting kan blive besvaerlig paa sker for mig.. Sjovt..

Jeg skulle hen til ambassaden idag (det lykkedes mig ikke at staa op kl 11 idag, stod igen op kl 12.. Jeg elsker bare senge.) og hente min nodpas.. – Troede jeg..

Inden jeg kunne naa saa langt skulle jeg lige have lavet et (hvilket blev til en million mindst) pasfoto.. Resultatet ser i naeste gang jeg skriver her og smider billeder ind.. Synes faktisk ikke billedet blev grim.. Maaske har jeg brudt den saedvanlige tradition med at alle bare ser dumme ud paa deres pasfoto.. Tja, jeg er jo indehaver af verdens storste Ego, saa maaske skulle jeg bare lade det vaere op til andre der ser min pas.. Man ved hvornaar billedet er grim – det er naar folk griner ad ens pas og sporger: ‘Er det virkelig dig???’ Kunne jo sagtens vaere fordi man ser overnud skon ud paa pasbilledet og i virkeligheden er det stik modsat.. Mhmm..
Med 20 friske fotos smuttede jeg hen til Ambassaden.. Denne gang tog det ikke 1 time og 20 km.. Det var mine ben ret glad for..
Det skulle vise sig at pengene far havde overfort til Ambassadens konto ikke var gaaet igennem.. TYPISK.. Fedt.. Skrev til den venlige danske mand, at pengene burde at komme igennem imorgen.. Saa istedet udfyldte jeg de sidste billeder og stak manden hele 3 stk fotos, selvom jeg egentlig var blevet bedt om at tage 2 med.. Gad vide om det er fordi han vil gemme den ene? Tager billedet med hjem og haenger billedet op med et tal a la 127. danske statsborger med stjaalet/forsvundet pas. Hvor han saa klukler over dumme danske turister der lader deres pas blive stjaalet og er nodsaget til at dukke op paa den danske ambassade for at faa et nodpas..
Det lyder ikke saa dumt.. Tror faktisk jeg kunne have fundet paa det hvis det var mig der stod bag glasset..

Naa men.. Det tog lige en halv time at staa der og udfylde de sidste blanketter osv.. Mit nye 10aars pas bliver sendt til Cebu Town i Filippinerne.. Regner med at jeg er i det omraade om 4 uger, og da kan jeg hente min sprit nye pas uden stempler.. Jeg er nodt til at tage en tur til Kina, Hong Kong, Macau og faa de stempler tilbage..! Tror I det er muligt at sende passet til de forskellige immigrationskontorere i hvert land og bede dem om at stemple mig ind og ud og sende passet tilbage til DK? Det ville hvertfald vaere en del billigere for mig..

Anyway, jeg blev bedt om at komme tilbage imorgen omkring kl 11, saa jeg kunne faa min nodpas.. Coolt.. Det ser ud til at jeg maa saette vaekkeuret til, for jeg kan vist bare ikke vaagne for kl 11.30.. Ikke smart eftersom ambassade kontortiden lukker kl 12..

Ja.. Det var det jeg formaaede at lave idag.. Jeg folte mig skidt tilpas.. Formentlig var det pga. heden.. Taenk jer, 35 grader idag.. Det kan jeg ikke klare medmindre der er en svimmingpool og en liggestol..
Saa altsaa.. Tilbragte dagen med at stire ud i luften i min laekre air conditioned vaerelse, maaske lofte bogen op for saa at beslutte at jeg faktisk hygger mig med at ligge og taenke over livet, min fremtid og alt det der.. Gaa hen og blive emotionel og den slags.. Taenke paa min familie og venner.. Ja bare taenke paa alt der vedrorer mig og mit liv..

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.