Nej, jeg er ikke naaet til boracay endnu. Det vil vare lidt endnu.

Men det har vaeret en dag i himlen. Hvorfor? Jo jeg har brugt dagen paa at blive lidt mere brun ved swimmingpoolen. Alt for laekkert. Da skyerne overmandede solen gik jeg i bad og paa jagt efter manina mall hvor jeg skulle veksle mine penge fra baade Singapore og Malaysia. Godt nok var der flere boder der tilbod veksling. Men naar nu receptionen anbefalede at jeg vekslede i centeret lod jeg ikke min dovenskab vinde.
Det blev en interessant gaatur. Folk gloede paa mig som om jeg lige var landet fra Mars eller Venus eller whatsoever. Jeg tvivler paa at det er min skonhed der faa dem til at stirre. Men jeg bliver bare lykkeligt i den tro.

Fattigdommen er let at skue her. Man kan se born med alt alt for stort toj og masser hunde der godt kunne have brug for lidt mere sul paa kroppen. Arbejderne ser virkelig slidte ud og er faktisk osse ret ildelugtende.
Centret var ikke lige som jeg havde forestillet mig (jeg har vist vaeret for laenge i Bangkok og Singapore at jeg har glemt hvad alternative centre er)
Der var ingen fashionable butikker. Alt var naermest smaabutikker med toj der garanteret er lavet i usle tojfabrikker hvor de bruger Desperate kvinder og born til at lave tojet til ingen penge.

(Kære Britt sov sig vaek fra alt det der.)

Naa men. Jeg skal videre imorgen. Skal have droftet med Britt om vi skulle lette numsen og bestille baad til bohol som Mette B. anbefalede. Der kan vi se underskon natur, ride (gaet 3 gange hvem der er mest ellevild efter dette….) kramme nogle spogelseaber og den slags. Derefter gaar turen til Boracay hvor Britt vil indse hvor lynhurtig brun jeg faktisk kan blive. Hehe.
(hun er den der naermest hver gang der er mulighed for det, ligget og stegt under solen mens jeg har foretrukket airconditioned vaerelser)
Hun er paen brun nu men jeg skal nok slaa hende i lobet af meget faa dage. Muhahahahaa.

Og en ting til. Naar jeg er tilpas laekkerbrun smider jeg et billede herind med mig, brun hud, hvid strand og en HOT kold cocktail i haanden saa i har noget at savle over inden JEG kommer hjem. 😉

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Isabel maria · 4. december 2009 kl. 14:16

Duper super!! Glæder mig meget til at se billleder af jer på stranden.. I kuø ligeså godt ligge på stranden på maven i mens vandet pisker jer og smile til kamera… Li’ som Mebbe og Helle R. har på FB…..

Knus herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.