Jeg savner shopping. Saa meget at jeg har surfet blandt diverse e-shop sider. Naturligvis helt uden at gaa shop amok. Forsogte at kompensere mit savn idag ved at kigge i de forskellige butikker.
Jeg ved godt at jeg er skor med kjoler. Men jeg er ikke saa desperat at jeg shopper vildt grimme kjoler bare for at fole mig tilfredsstillet. I laengden ville jeg jo ikke være tilfreds og fortryde desperato shoppingen.
Saa jeg holdt mig i ave og taenkte at maaske der ville være raad til en ny kjole, jakke, hue, blazer, sko og hvad jeg nu ellers har i tankerne.
Dette er desvaerre meget urealistisk efter 4 maaneders rejseri.
Jeg maa bare haabe at der dukker et job op snarest muligt saa jeg maaske kan faa raad til en ny flot hverdagsagtig kjole? Og et par laekre stiletter i stil med christian louboutin stiletterne med rod saal.
Ja maaske skulle jeg bar laegge mig til at sove og dromme om garderobeudskiftning og en million kroner til raadighed.

Men her er der noget af det jeg sukker allermest efter:
Sort figursyet blazer jakke


denne her er fra H&M, fandt den i shop online. Laekker og simpelt

denne rockchicked kjole er fra Asos.com

Lidt farligt med alle de farver paa en gang, men den ville med garanti kunne lyse op i vinterens mulm og morke. Perfekt til hverdag med en sort blazer. Fra asos.com


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *