Manner. Efter at have hentet min nye pas (man kan bedre stole på nettet end papir man faar af ambassaden – tilsyneladende foraeldet) uden problemer satsede jeg paa en tur til en gigantisk shoppingmall.
Og det var sorme en gigantisk en. Farede vild tusindvis gange.
Men fik mig en fin haarfarve ud af den tur. Siger ikke noget om hvordan det ser ud. Men kan hilse og sige at det ser knaldhammerfedt ud.
Det blev til faa sager under shoppingen. Filippinsk toj er vist bare ikke rigtig mig. Godt man kommer hjem til dk med de rigtige butikker. Saa mangler jeg kun penge og jeg er i dansk himmel.

Imorgen drager vi til taipei som for alvor er vores sidste destination. Her haaber jeg sorme paa at kunne ordne nogle julekob, saa jeg slipper for det naar jeg er i dk. Jeg regner med at blive indedors mens sneen er der. Sne vil jeg kun se med ski paa og laekre bjerge forude jeg kan suse nedad.. Ellers er der ingen formaal med det!!

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.