Yes, det er lige det man skal sige.. Håber folk har brugt en masse masse penge på julegaver til damen her..
Pyt med alle de andre, jeg er vigtigst – det ved vi alle jo..

Nå men julen indebærer osse forberedelser så tror jeg vil gå ud og glo på Søsteren der laver årets Juledekoration (Husk; jeg er bedre til at kigge end at gøre ting selv.. Så er det osse meget hyggeligere…)

Ha en dejlig aften med masser af gode gaver (og mad hvis i kan lide julemad..)..

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.