Min jul var okay.. Var plaget af ondt i maven (og nej det var ikke fordi jeg spiste alt for meget) og enormt træthed.. Men jeg formåede altså at holde mig til julegaverne..
Jeg kan ikke rigtig skrive noget om maden, for den var svær at nyde med ondt i maven..
Til gengæld var mine gaver nemme at nyde.. Jeg fik virkelig nogle lækre gaver.. En fin jakkesætsblazer.. Havde virkelig manglet den, og den er så fed så fed! Så fik jeg de der lækre stiletter fra Bianco (har ejet dem før, men smed den ene del væk til en fest).. Nu glæder jeg mig virkelig til at trippe rundt i dem igen.. Så fik jeg PENGE til kjolen jeg rigtig meget gerne vil have.. Så nu skal jeg bare ind på Asos.com og taste lidt så jeg kan få den sendt til mig. Wee.. Så fik jeg en reol.. Så kan jeg komme igang med superindretning af lejligheden!! Guldfiskene gav mig strømpebukser.. Nuttet ikk? Flot de husker mig efter 4 måneder.. Jeg er helt rørt..

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *