Endnu en gang.. Punget 515,75 kr på smerte..

Kan ikke se det retfærdige i det..! Nåle, stads der stikkes ind, den efterfølende ømhed.. Ligenu synes jeg ikke det er det værd.. (det gør jeg garanteret når jeg er i asien)

For at se på det positive: Japansk hjernehindebetændelse er jeg sikret mod i et år nu.. (vil jeg sikres mod det i 25 år, skal jeg bare troppe op til vaccination om 1 år.. Like!)

Det er jo ikke så ringe endda.. Nu skal jeg bare lige lide mindst 1 uge, og så skal smerterne nok fordobles med hepatitis A og B vaccinationen..

Så håber jeg altså det er ovre for denne omgang!!

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.