Siden jeg kom hjem fra det varme i Asien, har jeg ikke set nogen særlig grund til at barbere benene.. – eller armhulene for den sags skyld.
Jeg har ikke set nogen grund til at barbere dem, eftersom de slet ikke bliver flashet i dette årstid.
Så er det at jeg kan følge med i den interessante hårvækst der foregår på ben og i armhulene.

Nu er de blevet så lange, at jeg kan se hvad jeg har af hår. Jeg må sige det er noget af et ynkeligt syn. Havde troet de ville gro således at jeg kom til at ligne en hulekvinde. Men det føles ikke som pels, der kan varme mig i dette årstid. Dem i armhulene ligner ikke engang noget hippie-noget. Dengang i 60erne hvor kvinderne bare lod hår over det hele gro som bare fanden. Jeg kan se der er hår, men det ser ikke engang voldsomt ud. Når jeg trækker et hår for at se hvor langt det er blevet, kan jeg sagtens konstatere, at det er blevet pænt langt. Efter øjenmål, ca. 1 cm. Men den længde har hårene haft i noget tid nu.
Sådan er det bare ikke når man barberer dem af. Så kan du tro at man nærmest kan se ens hår gro ud igen..

Så er det at jeg begynder at overveje om der er en grænse for, hvor langt hår på disse steder kan blive. Eller om de når deres max ved omkring 1 cm?
Efter lidt googling kan jeg så konstatere at ben og armhule hår stopper efter en viis længde. Det ærgrer mig lidt, for det kunne være lidt koolt at fremvise en hel busk under armen eller en græsplæne på ens ben.. Men sådan er det bare ikke. Istedet må jeg nøjes med den ynkelige syn på benene og under armene.. Og overveje om de skal skrabes af eller om jeg ikke bare skal lade dem blive indtil varmen kræver dem væk.. Bare for at se om det overhoved kan blive længere.. Ku jo være sjovt.. Jeg er jo single, så jeg skal ikke stå til regnskab til nogen mand!

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.