Jeg bliver bedre til det!!

Nu har jeg fundet ud af hvordan jeg kan lægge endnu en knap til hjemmesidens menu linie.. Det har jeg ellers kæmpet med i øhhm, 4 timer måske..

Troede skam jeg var en nørd til det her, men må erkende at jeg er virkelig ude af træning..

Men jeg har fået blod på tanden…

Nogen der har HTML for dummies?? 🙂

Kategorier: Website

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *