Den er bare så sej den nye forside..

Synes collagen er enorm fed..

Ja jeg synes bare den er så sej så sej..

Tid til at lave den har man jo når man sidder med smerter i ryggen, der tvang mig til at blive hjemme.. Ikke videre morsomt..

Så ind med smertestillende og på med en varmepude, så skal jeg gøres klar til jyde turen.. ;D

Kategorier: Website

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *